کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

عامل آتش زدن کنسولگری ایران در نجف کیست؟ +عکس

«احمد شربه» و دار و دسته اش که از اتباع یکی از شخصیت های سیاسی معروف عراقی هستند در آتش زدن کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف در شامگاه گذشته (چهارشنبه) دست داشته اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 28
کد خبر: ۲۹۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «احمد شربه» و دار و دسته اش که از اتباع یکی از شخصیت های سیاسی معروف عراقی هستند در آتش زدن کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف در شامگاه گذشته (چهارشنبه) دست داشته اند.

 

به گزارش ایرنا یک منبع موثق گفت: احمد شربه از دار و دسته «عدنان الزرفی» استاندار اسبق نجف اشرف می باشد که در حال حاضر الزرفی نماینده مجلس عراق و عضو فراکسیون «النصر» به رهبری حیدر العبادی نخست وزیر سابق عراق است.

 

از احمد شربه همچنین به عنوان یکی از سرکرده های اعتراضات در میدان «الصدرین» در نجف اشرف یاد می شود.

 

عدنان الزرفی استاندار اسبق نجف اشرف در جریان های اعتراضات اخیر اجتماعی به شدت به جانبداری از تظاهرکنندگان و معترضان پرداخته و آنها را به حمله علیه نیروهای دولتی و براندازی دولت و جریان های سیاسی شیعی حاکم تحریک می کند.

 

برخی گزارش ها حاکیست که این چهره سیاسی عراق به آمریکایی ها بسیار نزدیک شده و در حال حاضر عموم اعضای خانواده اش در آمریکا به سر می برند.

 

طبق گزارش منابع امنیتی، یک عده از اغتشاشگران که در داخل رستورانی در برابر کنسولگری ایران در نجف اشرف تجمع کرده بودند، شب گذشته یکباره به این کنسولگری حمله کرده و آن را به آتش کشیدند.

عامل آتش زدن کنسولگری ایران در نجف کیست؟ +عکس

 

اغتشاشگران در عراق حدود یک ماه پیش کنسولگری کربلا را به آتش کشیده و یکسال قبل از این نیز کنسولگری ایران در بصره را آتش زدند.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار